Friday, October 15, 2010

Christmas (Jardin Privé)This is the beginning of Christmas by Jardin Privé! I love every stitch, the colours are beautiful and there are only seven of them in the design. It's a very Christmassy design, the reindeer is so cute :)

The fabric is Zweigart Belfast Vintage Country Mocha, the blog offer is valid until Sunday (details in the previous post). The original design has also been stitched on this same fabric.

The snow has melted but I will continue stitching this nevertheless during the weekend. Have a very happy weekend and happy stitches!

*****

Tässä kuva Jardin Privén Christmas -mallista! Tykkään joka pistosta, värit ovat kauniit ja niitä tarvitaan tähän työhän vain seitsemän. Tämä on kauniin jouluinen malli, tuo porokin on niin söpö :)

Kangas on siis Zweigartin Belfast Vintage Country Mocha, blogitarjous on voimassa sunnuntaihin asti. Tarkemmat tiedot tarjouksesta löytyvät edellisestä kirjoituksesta. Alkuperäinen malli on myös pistelty tälle samalle kankaalle.

Lumi on meidän pihalta sulanut, mutta jatkan tämän jouluisen mallin pistelyä siitä huolimatta :) Ihanaa viikonloppua ja ihania pistoja!


1 comment:

Sini Helmi said...

Ihana tuo joulumalli!!! Ja nuo allaolevat enkelit, ne vasta ovat tajuttoman ihania!!! Otatko sinä näitä malleja mukaan Tampereelle? (toivottavasti;))