Friday, March 6, 2009

Amusements Champêtres


This lovely, new design arrived today from Tournicoton! I think it's such a cute model, with nine small charts that may be finished separately too - as pincushions, ornaments etc... The model has been finished as a beautiful small bag, the idea is great! The linen is "normal" linen for cross stitching and the seams are sewn first and the designs stitched after that on squares. The chart includes sewing and finishing instructions of course.

Have a very happy weekend! I hope your weather will be better than ours, it's been quite warm (+2C / 36F) but so grey this week! Hopefully we'll see the sun soon again :) In the meantime I'll be staring at this summery chart and stitching something bright :)

*****

Tämä Tournicotonin kaunis, uusin malli saapui tänään! Tosi kiva idea tässä mallissa, se koostuu yhdeksästä pienestä malliruudusta, jotka voi vaikka pistellä erikseen ja viimeistellä koristeiksi, neulatyynyiksi ja niin edelleen... Alkuperäinen kassi-idea on minusta hieno myös, se on tehty "normaalista" ristipistopellavasta, johon on ensin ommeltu saumat ja sen jälkeen malli on pistelty ruutuihin. Mallin mukana on tietysti myös ompeluohjeet.

Ihanaa viikonloppua jokaiselle! Toivottavasti sää tästä paranee, meillä ainakin on ollut melko lämmintä (+2C tällä hetkellä), mutta niin, niin harmaata tällä viikolla! Jospa aurinko taas pian näyttäytyisi :) Sitä odotellessa tuijotan tuota kesäistä mallia ja pistelen jotain pirteää :)

No comments: