Wednesday, January 25, 2012

Some answers - Vastauksia muutamiin kysymyksiin


I'm still busy packing orders and I will be packing orders next week too, even though new orders can't be placed after Sunday. Thank you for your orders and e-mails! I'll answer couple of frequently asked questions here.

There won't be any new discounts, the prices will remain the same all week.

I will of course leave my e-mail address to our site, so that you can contact me anytime in the future, if you have questions about your orders or stitching instructions or tutorials. The shop will close down, but when you enter our site at http://www.violarium.com, you'll find my contact information.

Have a happy week and happy stitching :)

*****

Pakkaan yhä tilauksia ja pakkaan niitä vielä ensi viikollakin, vaikka uusia tilauksia ei voi enää tehdä sunnuntain jälkeen. Kiitokset tilauksista ja sähköposteista! Vastaan tässä muutamaan kysymykseen, joita on kysytty monessa sähköpostissa.

Tuotteiden hintoihin ei tule enää alennuksia, vaan hinnat pysyvät samoina koko loppuviikon.

Luonnollisesti jätän yhteystietoni kaupan sivuille, niin että minuun voi ottaa yhteyttä tulevaisuudessakin, jos vaikkapa tilauksista tai malleista tai viimeistelyohjeista tulee kysyttävää. Kauppa sulkeutuu sunnuntaina, mutta yhteystietoni jäävät kaupan osoitteeseen http://www.violarium.com

Ihanaa viikonjatkoa ja ihania pistoja :)

No comments: