Monday, January 16, 2012

50% off! - Loput tuotteet puoleen hintaan!

Thank you so much for your orders! Our stock is much, much smaller now, but there are many wonderful charts still available. Violarium will be open this and next week and will close on January 29th. Everything has been discounted 50% (expect DMC threads), welcome to shop!

I've begun my stydies already, but I'll pack orders as quickly as I can and I'll post them every day. Thank you for your understanding.

Have a happy week and happy stitching! 

*****

Tuhannet kiitokset tilauksista! Varasto on pienentynyt hurjasti, mutta vielä on ihania tuotteita jäljellä. Violarium on avoinna tämän ja ensi viikon ajan, viimeinen aukiolopäivä on 29. tammikuuta. Kaikki tuotteet (paitsi DMC:n langat) on nyt alennettu puoleen hintaan, tervetuloa ostoksille!

Olen aloittanut opiskelut, mutta pakkaan tilaukset niin nopeasti kuin pystyn ja postitan niitä joka päivä. Toimitusaika on totuttua pitempi, kiitokset kärsivällisyydestä.

Ihanaa viikkoa ja ihania pistoja!

PS. DMC:n muliinilangat on alennettu 20% alkuperäisestä edullisesta hinnasta. Kaikkia sivuillamme näkyviä lankoja pitäisi olla varastossa, mutta jos joku on päässyt loppumaan, niin korvaamme sen mahdollisimman samanvärisellä langalla.

No comments: