Thursday, December 8, 2011

Stitcher's book by Niina F. - Niina F:n pistelijän kirja
There's a long story behind this beautiful stitcher's book, but I will cut it short. Last year at Tampere craft fair Niina Filander promised that she will this year bring and show me the stitcher's book she stitched for her mum. I'm so happy she remembered! Isn't the book gorgeous?! I took the photos quickly in the middle of craft fair chaos, so they are not perfect, but I'm sure you can see how beautiful the book is.

There are instructions for making the book at Violarium's site and you can use whatever charts you wish to stitch.

*****

Tämän pistelijän kirjan on pistellyt Niina Filander Alajärveltä ja sain nähdä kirjan Tampereen messuilla. Eikö olekin upea!! Niina ihasteli pari vuotta sitten osastollamme Ritvan pistelemää pistelijän kirjaa ja päätti tehdä sellaisen äidilleen lahjaksi. Viime vuonna Niina ja hänen äitinsä kävivät Violariumin osastolla ja kertoivat että kirja on valmis ja lahjaksi annettu. Niina lupasi ottaa kirjan mukaan tänä vuonna nähtäväksi.

Olipa siis aivan ihana juttu, että Niina toi nyt kirjan ja saimme sitä ihailla! Kuvat on otettu tosi pikaisesti messuhulinan keskellä, eivätkä ole kovin hyviä, mutta kyllä niistä pääasia näkyy :) Ihastuin erityisesti tuohon selkämykseen, minusta se on kaunis ja sopii täydellisesti tyyliltään kannen S-kirjaimeen.

Kiitos Niina kun kävit osastollamme ja toit kirjan mukanasi, ihana oli nähdä! Ohje pistelijän kirjan kokoamiseen löytyy Violariumin sivuilta, pistelyyn voi käyttää mitä tahansa malleja.

4 comments:

Kirsi said...

Kyllä on upea! Tiedätkö, ei ole montaa päivää, kun mietin, että oikeasti tuollainen pitäisi tehdä!

"pappi puikoissa" said...

Kaunis kuin mikä!

Tatkis said...

Such a beautiful stitcher's book! Thank you very much for sharing Niina's creation!

Hugs,
Tatyana

Ninnu said...

Hieno! ..ja niin taidokkaasti tehty.