Tuesday, March 15, 2011

New products - Uusia tuotteitaIt's here! Jardin Privé's Sampler au Bouquet III, I mean. So now all three charts are available, these will look wonderful together.

Also a package from Atalie and Kelmscott Designs arrived. There are couple of new thread colours from Atalie at our site now and all Kelmscott scissors (also these new ones!) are back in stock.

PS. It was a good post day and I'm sorry I don't have any photo, but our cats couldn't care less of these but they loved the biggest package - filled with cat food :)

*****

Jardin Privén Sampler au Bouquet III on täällä! Kaikki kolme mallia ovat nyt siis saatavana, näistä tulee kyllä hieno taulu valmiina yhdessä.

Myöskin Atalielta ja Kelmscott Designsilta saapui paketit tänään. Ataliella on pari uutta lankaväriä ja kaikkia Kelmscottin saksia (myös näitä uusia) löytyy varastostamme.

PS. Tänään oli hyvä postipäivä ja harmi kun minulla ei ole kuvaa, mutta kissat viis veisasivat näistä ja tykkäsivät sen sijaan eniten isoimmasta paketista - siitä jonka sisällä oli kissanruokaa :)

No comments: