Thursday, March 31, 2011

Brin par Brin + Au fil de l'Yeres

I've added products from two new designer to Violarium's site - Au fil de l'Yeres and Brin par Brin. I love all the scissors in Brin par Brin designs, where to begin stitching? The coffee, tea and basket frames are very beautiful, even much more beautiful than in the photos.

We've had some cold mornings (-19C i.e. -2F yesterday) and I wonder if this snow is ever going to melt? :) At least the sun has been shining, so the days have been very pretty.

*****

Lisäsin malleja kahdelta uudelta suunnittelijalta Violariumin sivuille - Au fil de l'Yeres ja Brin par Brin. Brin par Brinin malleissa on nättejä saksia, mistäkähän aloittaisi pistelemisen? Kahvi-, tee- ja korikehykset ovat todella kauniita, vieläkin kauniimpia kuin kuvissa.

Aamut ovat näillä korkeuksilla olleet kylmiä, eilenkin -19C, sulaakohan tuo lumi ikinä? :) Onneksi aurinko paistaa ihanasti!

3 comments:

Ninnu said...

Auts! Tämä on ns. "vaarallinen blogi" eli sellainen, joissa ristipistoinnostus vain kasvaa :-). Ihania malleja taasen! Itselläni on ollut tauko ristipistoilussa kaikenlaisten muiden puuhien takia, mutta kyllä tästä vielä noustaan :-).

"pappi puikoissa" said...

Ovat kyllä ihania kannuja yms. :).
Eikö Création Point de Croix'a nro 8 ole näkynyt? (Ei hätää, ehtiihän sen saada vaikka pistelyviikonloppuna, kunhan kyselen, kun oli siitä puhetta viime viikolla.)

Lennu said...

Kiitos Ninnu :) Ihania malleja tuntuu tunkevan nyt ovista ja ikkunoista niin ettei tiedä mistä päästä aloittaisi pistelemään!

Ei ole näkynyt Création Point de Croix -lehteä vieläkään... Jotain häikkää nyt on, kun kaksi viikkoa on toinenkin paketti jossain hukassa jo viipyillyt. Jospa lähettäjä saisi jotain selvyyttä asiaan ja lehdet olisivat pian täällä! Eka kerta että näitä lehtiä joutuu odottamaan, tähän asti kaikki ovat hyvin löytäneet tiensä perille.