Wednesday, September 1, 2010

Tralala: Poupées RussesPoupées Russes (Tralala)

The second doll doesn't have a face yet, but she soon will have :) I enjoy stitching this a lot, it's such a cute design! The fabric is Zweigart Floba, which is absolutely the best fabric for stitching miniatures over one, in my opinion. The red thread is Atalie Rubis and other threads I'm using are DMC threads as charted.

I'm going to post weekly offers into this blog only from now on. This week you'll get a 20% discount on this chart (Poupées Russes) and/or Zweigart Floba fabric by using the following promotional code at the checkout: Blog010910

The offer is valid this week only, until Sunday 5th September. You get the discount on both chart and fabric or only one of them, as you wish.

It's September! Happy stitching and enjoy autumn!

*****

Toisella maatuskaparalla ei ole vielä kasvoja, mutta pian on :) Tätä on niin ihana pistellä, se on tosi söpö malli! Kangas on Zweigartin Floba, mikä on mielestäni ehdottomasti paras kangas pistellä yhden kankaan langan yli. Punainen lanka on Atalien Rubis ja muut langat ovat DMC:n, kuten mallissa.

Tästä lähtien julkaisen tämän blogin lukijoille viikottaisen tarjouksen. Tällä viikolla blogitarjous on 20%:n alennus Poupées Russes -mallista ja/tai Zweigartin Floba -kankaasta. Tarjous on voimassa vain tämän viikon ajan ja sen saa halutessaan joko molemmista tuotteista tai vain toisesta. Saadaksesi alennuksen kirjoita kassalla kampanjakoodikenttään: Blog010910

Nyt on jo syyskuu! Aurinkoisia syksypäiviä ja pistelyniloa!

1 comment:

Irma said...

Kylläpä on soma maatuska!! Pittääpä tulla katselemaan valikoimia pitkästä aikaa. Mukavaa syksyn jatkoa!