Thursday, April 29, 2010

Ritva's pillow - Tralala: Un ange passe - Ritvan tyyny


Un ange passe (Tralala)

Stitched and finished by Ritva L. from Finland - Pistellyt ja ommellut Ritva L.


This beautiful pillow has been stitched and finished by Ritva L. Hasn't she chosen beautiful colours and materials for finishing? You can always get so much inspiration and new ideas when you see what other stitchers have done.

I would love to publish your photos in this blog! Please e-mail me (leena@violarium.com) a photo of a stitched design you've found in Violarium. You can also e-mail photos if the design was published in one of the magazines we have for sale or if the design was a freebie we've sent with your order.

*****

Tämän ihanan tyynyn on pistellyt ja ommellut Ritva L. Värit sopivat tosi kauniisti yhteen! Toisten pistelyistä ja viimeistelyistä saa aina itselle uusia ideoita ja inspiraatiota.

Olisi mukava nähdä kuvia töistä, joita olette pistelleet malleista tai pakkauksista joita Violariumissa on myynnissä. Lähettäkää kuvia sähköpostitse (leena@violarium.com), niin julkaisen niitä tässä blogissa! Kuvia voi lähettää myös töistä, joiden malli on ollut Violariumissa myynnissä olevassa lehdessä tai jos ohje on ollut joku ilmaismalleistamme.


No comments: