Friday, April 17, 2009

New products - Uusia tuotteitaI've added lots of new products to Violarium's site and more is on the way next week! May/June issue of De fil en aiguille magazine arrived early and is already at our site. There are also new designs by Tralala, these are always so cute.

From Pomme de Pin we received new yummy colours, all of them are very pretty and wonderful to stitch with. I also took some photos of these threads and now the colours look more accurate at our site. Please take a look and pick up your favourites!

I'd like to present a new Finnish designer, Ariana Aamutuuli, who is an artist and has stitched unique cross stitch artwork for years. She has now published her first cross stitch designs. These flowers are stitched with dozens of colours and the results will be gorgeous.

Today we've had the most strange weather. Early in the morning it was beautiful, then it suddenly started to snow and it snowed for hours and heavily! Now the sun is back again and the sky is all blue, welcome spring :) Have a very happy weekend and happy stitching!

*****

Violariumin sivuille on lisätty paljon uusia tuotteita ja lisää on tulossa ensi viikolla! De fil en aiguille -lehden touko/kesäkuun numero on ilmestynyt jo ja lisäsin sen kaupan sivuille. Saimme myös uusia malleja Tralalalta, nämä ovat aina yhtä suloisia.

Pomme de Pinin uusia värejä saapui myös, kaikki ovat tosi herkullisia ja näillä langoilla on ilo pistellä. Otin myös kuvia joistakin langoista ja vaihdoin uudet, paremmat kuvat sivuillemme, nyt värit näyttävät luonnollisimmilta. Käykää kurkkimassa kuvat ja poimimassa suosikkinne!

Tällä viikolla esittelemme myös uuden suomalaisen suunnittelijan. Ariana Aamutuuli on taiteilija, joka on tehnyt uniikkeja ristipistotaideteoksia jo vuosien ajan. Nyt hän on suunnitellut ensimmäiset mallinsa myyntiin. Kukat pistellään kymmenillä väreillä ja lopputulos on upea!

Täällä Kellossa on ollut tänään kovin vaihteleva sää. Aamulla oli kaunista, sitten satoi tuntitolkulla lunta oikein kunnolla ja nyt taas aurinko paistaa siniseltä taivaalta. Tervetuloa kevät :) Ihanaa viikonloppua ja pistelyniloa!

No comments: