Friday, February 6, 2009

L'Aiguille en Fête

Happy Friday! We've been getting more snow all day and (hopefully) it should snow all the weekend too, yippee! I love this, everything looks so beautiful and bright with snow and I must admit that I love shoveling too... :)

I'll be leaving to Paris L'Aiguille en Fête craft show next week to check out new products and to meet with designers. We will ship orders normally still on Tuesday 10th and then again on Monday 16th. So if you place your order during the weekend, we will ship it on Monday or Tuesday.

Don't forget that Isa Vautier's new book is still available at our special pre-order price until Sunday!

Have a very happy weekend and happy stitching!

*****

Ihanaa perjantaita! Täällä Kellossa on satanut lunta koko päivän ja lumisadetta luvataan viikonlopuksikin. Minä tykkään lumesta, kaikki näyttää niin kauniin valkoiselta ja valoisalta. Pakko tunnustaa, että tykkään pihan kolaamisestakin... :)

Lähden Pariisiin L'Aiguille en Fête -messuille ensi viikolla katsastamaan kevään ristipistouutuudet ja tapaamaan yhteistyökumppaneitamme. Toimitamme tilauksia vielä tiistaina 10. päivä ja sen jälkeen seuraavan kerran maanantaina 16. päivä. Viikonlopun aikana tehdyt ja maksetut tilaukset ehdimme siis toimittaa ennen reissua. Muistattehan, että Isa Vautierin uuden kirjan voi vielä viikonlopun ajan tilata ennakkotilaushintaan.

Oikein hyvää viikonloppua kaikille ja rutkasti pistelyniloa!

No comments: