Wednesday, January 28, 2009

Violarium's Stitched mailart contest - Violariumin kirjekuorikilpailu

Violarium organizes a Stitched mailart contest! All the information has been published today at our site. Every stitcher is welcome to participate, please take a look at rules and great prizes!

Basically stitched mailart is an envelope that is made of fabric and decorated with differend embroidery stitches. The idea is to stitch also the address of the recipient. There are some photos at our site and you'll find more inspiration in the Internet.

The theme has not been restricted, so you may stitch what you wish. When you've finished stitching, the envelopes must be sent to Violarium by post. We wish you lots of wonderful ideas and happy stitching!

*****

Violarium järjestää pisteltyjen kirjekuorten kilpailun! Tieto kilpailusta on julkaistu tänään Violariumin nettisivuilla. Kilpailu on avoin kaikille, käy lukemassa tarkemmat säännöt ja tiedot hyvistä palkinnoista!

Pistelty kirjekuori on kuori, joka on tehty kankaasta ja joka on koristeltu ristipistoilla tai muilla kirjontapistoilla. Ideaan kuuluu, että myös vastaanottajan osoite on pistelty kankaaseen. Sivuillamme on joitakin esimerkkikuvia ja lisää ideoita löytyy Internetistä.

Kuorten aihetta ei ole mitenkään määrätty, joten kuoreen saa pistellä haluamiaan kuvioita. Kun kuori on valmis, se lähetetään Violariumiin postitse. Toivotamme kaikille iloa ideointiin ja pistelyyn!

No comments: